Pana acum, am avut o relatie buna cu posta romana. Poate si pentru ca avem un postat misto, care ne suna de fiecare data cand avem un pachet sau ceva de ridicat. Si totusi de azi, relatia noastra s-a schimbat drastic.

Pentru a incepe scoala de soferi, aveam nevoie de o adaptare pentru volan. In cautarea unui pret mai bun, am ajuns pe eBay unde am gasit ce aveam nevoie la un vanzator din Anglia, cu 20-30% mai ieftin decat prin alte parti. Deoarece vanzatorul nu vroia sa trimita in Romania, am vorbit cu cineva din Anglia sa primeasca pachetul si sa mi-l trimita prin posta. Pachetul a ajuns la persoana respectiva la inceputul lunii Ianuarie iar dupa cateva zile l-a trimis spre Romania prin posta normala, fara tracking.

Deoarece am mai comandat lucruri din Anglia, stiam ca un pachet ajunge in aproximativ 2 saptamani. Din pacate, dupa o luna de zile, mi-am luat gandul de la pachet. Stiam ca se mai fura pachete. Am mai comandat ceva la un moment dat si nu am mai primit pachetul, tot din Anglia. Asa ca mi-am luat gandul de la pachet.

Cand am fost in Germania dupa masina, am cautat si o firma de la care sa cumpar adaptarea. Macar asa o pot vedea si nici nu mai sunt riscuri. Ajunsi in Berlin am fost la firma respectiva, am gasit ce aveam nevoie si desi costa dublu fata de cea din Anglia, am decis ca mai bine o iau si gata, nu mai pierd timp si stiu ca am rezolvat.

Poblema este ca ieri, 1 Martie, dupa aproape 2 luni de cand pachetul a plecat din Anglia, a ajuns in Romania. Nu inteleg cum in anul 2016, in care o firma de curierat ca TNT poate aduce un pachet din celalalt capat al lumii in 24 de ore, posta aduce un pachet din Anglia in 2 luni de zile.

Acum, am 2 adaptari, am nevoie doar de una, si o gaura mare in buget din cauza postei. Daca era vorba de o suma mica, ziceam ca se mai intampla si gata. Dar orice legat de persoanele cu handicap este extrem de scump.

Draga posta romana, bag divort!

Leave a Comment