poza alex tache imbracat de toamna cu masca pe fata dar zambetul i se citeste in ochi

Revolut: @alextache

Lei: RO58INGB0000999904176008

Euro: RO83INGB0000999912279035

USD: RO56INGB0000999912279036

SWIFT: INGBROBU

Eu sunt Alex Tache, am 30 de ani si sunt utilizator de scaun cu rotile, iar povestea care m-a adus in acest punct se intinde pe parcursul a aproape 20 de ani (mai multe detalii aici) timp in care am inceput sa-i ajut pe cei din jurul meu. Mai intai pe prietenii care aveau nevoie de o masina incapatoare pentru a se muta dintr-o locuinta, in alta, apoi cu cei care nu au avut pana atunci posibilitatea de a descoperi bucuria si libertatea pe care calatoritul le poate oferi. Ulterior m-am implicat in proiectul #SoferDeSuflet al Asociatiei Magic pentru a combina pasiunea condusului cu posibilitatea de a-I ajuta pe cei care au mare nevoie de transport dar nu au posibilitati. Cred ca este important sa dam din timpul nostru celor care poate nu mai au mult timp.

Si am ajuns in acest punct, in care masina mea a ajuns la 360.000 de kilometri, din care 180.000 parcursi de mine pe parcursul a 5 ani. Vechimea si multele drumuri parcurse au inceput sa-si lase amprenta si sa cauzeze din ce in ce mai multe probleme. Avand in vedere ca periodic se strica ceva, nu mai este doar despre costurile reparatiilor, ci si despre cat ma pot baza pe ea. Doua situatii recente mi-au confirmat ca nu ma pot baza pe ea asa cum am nevoie, pentru ca in luna August m-a lasat in drum avand cu mine o familie pe care trebuia s-o duc in Brasov, iar in luna Decembrie, singur fiind, s-a intamplat sa ma lase tocmai in Targu Mures.

Asadar, pentru a-mi veni in ajutor si pentru a continua sa ii ajut si pe cei din jur, am apelat la aceasta strangere de fonduri cu scopul de a acoperi costurile unei masini mai noi cu toate adaptarile necesare. Stiu ca puterea oamenilor adunati pentru un scop comun transforma vieti si ca sunt multi oameni buni care doresc sa contribuie la ceva cu sens, iar daca rezonati cu povestea mea, puteti dona in conturile mentionate mai sus si va multumesc ca imi sunteti alaturi!